Snorkeskinne test

Rigtig mange danskere kan have gavn af en snorkeskinne. Nu er det heldigvis billigt at lave din egen snorkeskinne test.

Test snorkeskinne for kun 49 kr, og se om det hjælper dig!

Vi har taget et kig på hvad der generelt bliver skrevet omkring snorkeskinner, og de test der er blevet lavet. Her på siden kan du finde nogle udpluk af disse tests.

Test af snorkemidler i Jyllandsposten

Under overskriften “Snorkemidler er ikke kun svindel og humbug”, så fortæller de i artiklen hos Jyllandsposten at det gælder om at prøve sig lidt frem. Nogle produkter virker hos nogle, mens andre virker hos andre. I artiklen nævner overlæge Søren berg: “Vi anbefaler en specialtilpasset tandskinne, som er velegnet mod snorken, hvis den vel at mærke er udført professionelt. Problemet er bare, at skinnen ikke er tilskudsberettiget i Danmark (modsat f.eks. Sverige, red.) og derfor koster patienterne 5.500 kr. af egen lomme. Det synes mange er for dyrt, så derfor foreslår vi, de kan begynde med den billigere skinne. Effekten af den er ikke lige så veldokumenteret, men den er det produkt, der kommer tættest på specialskinnen” – Jyllandsposten.

Snorkeskinner bliver altså betegnet som et snorkemiddel som hjælper rigtigt mange, men det er noget som man bør prøve af. Det kan være dyrt at få special udviklet en individuel snorkeskinne til dig, og derfor er anbefalingen at man forsøger sig med en billigere løsning først, og ser om det er noget for en. En snorkeskinne test kan altså være en rigtig god ide for dig som gerne vil lave et snorke stop. Det er som sagt slet ikke så dyrt at få nogle snorkeskinne erfaringer.

Testpersonerne i denne test, havde også prøvet forskellige hals- og næsespray løsninger. Her var lægens begejstring langt fra det samme, og det er fra netop disse produkter at ordene svindel og humbug dukker op. Testpersonerne havde også meget miksede tilbagemeldinger på disse produkter. Derfor anbefales at teste andre snorkeprodukter først.

Bedste middel mod snorken – dine egne snorkeskinne erfaringer

Det er svært at sige at det bedste middel mod snorken er snorkeskinner eller ej, da det er meget individuelt hvad der virker for den enkelte. Tests viser dog at op mod 70% af dem som lider af snorken kan afhjælpe deres snorkeproblemer med en snorkeskinne. Det er jo et højt tal, og derfor kan det også være værd at forsøge sig med en snorkeskinne.

Dine snorkeskinne erfaringer og test af snorkemiddel. Har du lavet en test af et snorkemiddel, så må du meget gerne komme med en kommentar nedenfor, hvor du fortæller lidt om produktet, og hvilket snorkemiddel du har erfaringer med. Både gode som dårlige erfaringer med snorkemidler er værdsat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *